Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΤΕΧΝΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

To "Printideas.gr" "Metsovosrhop.gr" και "Metsovo Art Creations", είναι "σήματα" της εταιρίας «ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΤΕΧΝΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ», που δραστηριοποιείται στην παράγωγη καλαίσθητων προσωποποιημένων ειδών και δώρων με έδρα τα Ιωάννινα ενώ διατηρεί υποκατάστημα στο Μέτσοβο.

Γενικός σκοπός της επιχείρησης είναι η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων και η παροχή διαδραστικών και εξατομικευμένων υπηρεσιών στον τομέα του αναμνηστικού δώρου και ειδών λαϊκής τέχνης, διαμέσου της χρήσης των νέων επιτευγμάτων της τεχνολογίας και των νέων ιδεών και προσεγγίσεων στην άσκηση της επιχειρηματικότητας.

Τα καινοτόμα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία μας, απευθύνονται σε άτομα κάθε ηλικίας και επαγγελματικής ιδιότητας, παρέχοντας τους τη δυνατότητα να κάνουν πράξη την έμπνευση τους και να μοιραστούν τις ομορφότερες στιγμές της ζωής τους με τα πρόσωπα που αγαπούν, προσφέροντας εξατομικευμένα προϊόντα, στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα.

Οι πελάτες της επιχείρησης μπορούν να αποστέλλουν τις προσωπικές τους φωτογραφίες, κείμενα, μηνύματα και σχέδια, τα οποία με το σύγχρονο εξοπλισμό της επιχείρησης αποτυπώνονται επάνω σε ένα πλήθος αντικείμενων κατασκευασμένων από ξύλο, γυαλί, ύφασμα, κεραμικό, φελλό, πλαστικό, plexiglass και μέταλλο.

Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη του ηλεκτρονικού καταστήματος μας να δημιουργεί ο ίδιος το προσωπικό του δώρο. 

Ένας έμμεσος σκοπός της επιχείρησης είναι η ανάδειξη, προστασία και διατήρηση των ιδιαίτερων περιβαλλοντικών και πολιτιστικών χαρακτηριστικών των Ιωαννίνων, του Μετσόβου,  της Ηπείρου και της Ελλάδος γενικότερα, μέσω της δημιουργίας ενός ηλεκτρονικού αποθετηρίου παραδοσιακών σχεδίων και μοτίβων που χρησιμοποιούνταν στα ηπειρωτικά υφαντά, ξυλόγλυπτα και σε άλλα είδη παραδοσιακής τέχνης, καθώς και μέσω της φωτογράφισης και ηλεκτρονικής ψηφιοποίησης της πλούσιας και μοναδικής άγριας πανίδας και χλωρίδας της περιοχής.

Μόλις προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών σας:
Προστέθηκε αυτό το προϊόν στο καλάθι:

#title#

#price#
×