Πολιτική Επιστροφών και Ακύρωσης

EΠΙΣΤΡΟΦΕΣ - ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους ή την επιστροφή της αξίας τους! . Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 14 εργασίμων ημερών τότε το “metsovoshop.gr”  δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή για αντικατάσταση ή ακύρωση της συναλλαγής. Για τον έλεγχο του εμπροθέσμου της επιστροφής, η  ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον μεταφορέα στην απόδειξη παραλαβής.

Τα προϊόντα που διατίθενται σε έκπτωση 50 % της αρχικής τους τιμής ή και παραπάνω δεν επιστρέφονται και δεν γίνονται αλλαγές σε αυτά, όπως επίσης και σε αντικείμενα που έχουν προσωποποιηθεί εκτός αν κατά την παραλαβή τους έχουν κάποιο ελάττωμα.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες), μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Δελτίο Αποστολής,  Απόδειξη Λιανικής κλπ.).

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του  “metsovoshop.gr”  πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κλπ., τότε η εταιρεία μας αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, και  το κόστος επιστροφής, όπως περιγράφεται  παρακάτω (Διαδικασία Επιστροφών). Οι προϋποθέσεις επιστροφής  παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέραμε.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Eπικοινωνήστε με email στην διεύθυνση info@metsovoshop.gr, γράφοντας το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας σας, αιτιολογώντας γιατί επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος και αν επιθυμείτε αντικατάσταση των προϊόντων ή επιστροφή χρημάτων.

  1. Αποστολή προϊόντων με επιστροφή χρημάτων

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, η εταιρία μας θα ελέγξει την κατάσταση των προϊόντων και εφόσον εγκριθεί από την Εταιρεία η άρτια κατάσταση τους, θα γίνει η επιστροφή των χρημάτων σας  που θα ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών από την ημέρα που θα παραλάβουμε  τα επιστρεφόμενα προϊόντα. Σε αυτή τη περίπτωση θα επιβαρυνθείτε μόνο με το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις επιστροφής  ΔΕΝ γίνονται αποδεκτές και επιστρέφονται στον πελάτη. Τα έξοδα αποστολής των προϊόντων που δεν έγινε αποδεκτή η επιστροφή τους,  επιβαρύνουν τον πελάτη.

  1. Αντικατάσταση προϊόντων

Εάν εγκριθεί από την εταιρεία μας η επιστροφή του προϊόντος και με την προϋπόθεση ότι  πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις επιστροφής, τότε επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τον ταχυμεταφορέα “ACS” για την παραλαβή του προϊόντος από την διεύθυνση που θα  υποδείξετε. Εναλλακτικά μπορείτε να το παραδώσετε εσείς σε οποιοδήποτε κατάστημα της “ACS. Παραδώστε το δέμα προς επιστροφή στην “ACS” με χρέωση παραλήπτη, στη διεύθυνση:

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΤΕΧΝΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

ΜΕΤΣΟΒΟ, 44 200

ΤΗΛ: 2651-300752

Η πρώτη επιστροφή καθώς και  η αποστολή του προς αντικατάσταση προϊόντος  είναι ΔΩΡΕΑΝ για τις αποστολές εντός Ελλάδος με τη χρήση της “ACS”!

Για Κύπρο και εξωτερικό, το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη και μπορεί να πραγματοποιηθεί με οποιοδήποτε μεταφορική εταιρία επιθυμεί ο πελάτης!

Σε περίπτωση δεύτερης επιστροφής  που αφορά στην ίδια παραγγελία τα έξοδα για την επιστροφή και την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να καλυφθούν από τον πελάτη.

Εάν τα προϊόντα που επιστρέφονται  δεν πληρούν τις  προϋποθέσεις επιστροφής , θα επιστρέφεται στον πελάτη με χρέωση του ίδιου.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί στις παρακάτω περιπτώσεις:

  1. Σε περίπτωση που δεν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία (checkout), μπορείτε να ακυρώσετε τη διαδικασία οποιαδήποτε στιγμή.
  2. Σε περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία (checkout), παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@metsovoshop.gr. Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί μέχρι τη στιγμή αποστολής της. Μετά το χρονικό σημείο αυτό δεν θα είναι δυνατή η ακύρωση.

Δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί  πέραν των παραπάνω περιπτώσεων.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

  1. Ακύρωση παραγγελίας

Σε περίπτωση που ακυρώσατε την παραγγελία σας μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής  παραγγελίας (checkout) και έχετε χρησιμοποιήσει ως μέσο πληρωμής πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν αποσταλεί τα προϊόντα από την αποθήκη μας, τότε η διαδικασία επιστροφής χρημάτων ολοκληρώνεται εντός περίπου 10 ημερών και πραγματοποιείται στο αρχικό μέσο πληρωμής (κατάθεση στο λογαριασμό της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιήσατε κατά την αγορά του προϊόντος ή κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη που χρησιμοποιήθηκε με τον τρόπο πληρωμής "κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό"). Στην περίπτωση που έχετε επιλέξει ως μέσο πληρωμής την αντικαταβολή επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ μαζί μας για την ακύρωση της παραγγελίας πριν την αποστολή της, διαφορετικά θα ακολουθηθεί η διαδικασία  της «επιστροφής των προϊόντων χωρίς αντικατάσταση τους»

  1. Επιστροφή προϊόντων χωρίς αντικατάσταση τους

Στην περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων χωρίς αντικατάσταση τους με νέα προϊόντα τότε η διαδικασία επιστροφής χρημάτων ολοκληρώνεται εντός περίπου 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής στην αποθήκη μας. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται στο αρχικό μέσο πληρωμής (π.χ. κατάθεση στο λογαριασμό της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιήσατε κατά την αγορά του προϊόντος ή κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη) εκτός κι αν κατά την αγορά επιλέξατε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή. Η επιστροφή χρημάτων σε αυτήν την περίπτωση θα πραγματοποιείται μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη.

Για να γίνει η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει ο πελάτης να ενημερώσει με email (info@metsovoshop.gr) για τον αριθμό λογαριασμού του (IBAN), την τράπεζα στην οποία διατηρεί τον λογαριασμό και το όνομα του δικαιούχου όπως αυτό αναγράφεται στο βιβλιάριο. Για λόγους ασφαλείας, ο δικαιούχος ή συνδικαιούχος του αριθμού λογαριασμού, θα πρέπει να είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτό που επιλέχθηκε στα στοιχεία τιμολόγησης και αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς.

Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page

#title#

#price#
×